Hava Soğuyacak 37 İlde Yağmur!

TÜRKİYE pazar gününden itibaren yeni bir yağışlı havanın etkisine giriyor. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahminiyle 37 ili uyardı. Listede İstanbul'dan Ankara'ya, Antalya'dan Trabzon'a kadar bir çok il var.

  1. TÜRKİYE sonbaharı geride bırakmaya hazırlanırken yağışlı havanın etkisine giriyor. Pazar gününden itibaren sıcaklık hızlı bir şekilde düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmininde yeni yağışlı havanın haberini verdi. Mevsim normallerinde seyreden sıcaklıkların birkaç gün içinde düşüşe geçmesi bekleniyor.

    TÜRKİYE sonbaharı geride bırakmaya hazırlanırken yağışlı havanın etkisine giriyor. Pazar gününden itibaren sıcaklık hızlı bir şekilde düşecek. Meteoroloji Genel Müdürlüğü son hava durumu tahmininde yeni yağışlı havanın haberini verdi. Mevsim normallerinde seyreden sıcaklıkların birkaç gün içinde düşüşe geçmesi bekleniyor.

  2. Pazar günü yurda giriş yapacak olan yağış, pazartesi günü etki alanını genişletecek.

    Pazar günü yurda giriş yapacak olan yağış, pazartesi günü etki alanını genişletecek.

  3. İstanbul?da bugün 19 dereceye yaklaşan sıcaklık değerleri pazartesi günü  düşüş gösterecek.

    İstanbul?da bugün 19 dereceye yaklaşan sıcaklık değerleri pazartesi günü düşüş gösterecek.

  4. Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

    Meteoroloji Genel Müdürlüğü tarafından yapılan son değerlendirmelere göre: Ülkemizin kuzey kesimlerinin yer yer parçalı bulutlu, diğer yerlerin az bulutlu ve açık geçeceği tahmin ediliyor.

  5. Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu?nun kuzeydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

    Sabah ve gece saatlerinde Marmara, İç Ege, İç Anadolu?nun kuzeydoğusu, Karadeniz'in iç kesimleri ile Doğu Anadolu'nun kuzeyinde yer yer pus ve sis bekleniyor.

  6. İşte 4 günlük hava durumu...

    İşte 4 günlük hava durumu...

  7. 22 Ekim Cuma

    22 Ekim Cuma

  8. 23 Ekim Cumartesi

    23 Ekim Cumartesi

  9. 24 Ekim Pazar

    24 Ekim Pazar

  10. 25 Ekim Pazartesi

    25 Ekim Pazartesi