Seçime 25 Gün Kala Son Anketler

Denge ve ORC şirketlerinin yaptığı son anketler..

  1. 15 Nisan tarihli araştırmaya göre AK Partive CHP'nin oylarında yükselme, HDP ve MHP'nin oylarında ise düşüş görülüyor.

    15 Nisan tarihli araştırmaya göre AK Partive CHP'nin oylarında yükselme, HDP ve MHP'nin oylarında ise düşüş görülüyor.

  2. Araştırmanın en çarpıcı sonucu ise seçmenin tek parti ve koalisyon hükümetine bakışı. Türkiye'de sokaktaki her 4 vatandaştan 3'ü tek parti hükümeti istiyor. Bu şekilde düşünenlerin oranı ise yüzde 68.3.

    Araştırmanın en çarpıcı sonucu ise seçmenin tek parti ve koalisyon hükümetine bakışı. Türkiye'de sokaktaki her 4 vatandaştan 3'ü tek parti hükümeti istiyor. Bu şekilde düşünenlerin oranı ise yüzde 68.3.

  3. Son iki gündem araştırmasının sonuçlarına bakıldığında ise partilerin tahmini oy oranlarında ciddi değişimler var. Seçim mitinglerinin oy oranlarında etkisinin olduğu, HDP'ye giden AK Parti ve CHP oylarının mitinglerdeki iyi ve kötü performanslara bağlı olarak geri döndüğü kaydediliyor.

    Son iki gündem araştırmasının sonuçlarına bakıldığında ise partilerin tahmini oy oranlarında ciddi değişimler var. Seçim mitinglerinin oy oranlarında etkisinin olduğu, HDP'ye giden AK Parti ve CHP oylarının mitinglerdeki iyi ve kötü performanslara bağlı olarak geri döndüğü kaydediliyor.

  4. 25 İLDE 5 BİN KİŞİYE SORULDU  <br>  Denge Araştırma'nın kendi kaynakları ile Adana, Ankara, Antalya, Aydın,Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Samsun,Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak illerinde yaptığı ''Türkiye Gündemi Kamuoyu Araştırması''  halkın siyasete ve siyasilere bakışını ortaya koydu.

    25 İLDE 5 BİN KİŞİYE SORULDU
    Denge Araştırma'nın kendi kaynakları ile Adana, Ankara, Antalya, Aydın,Balıkesir, Bursa, Diyarbakır, Erzurum, Gaziantep, Giresun, Hatay, İstanbul, İzmir, Kayseri, Kırıkkale, Kocaeli, Konya, Malatya, Manisa, Mardin, Samsun,Tekirdağ, Trabzon, Van ve Zonguldak illerinde yaptığı ''Türkiye Gündemi Kamuoyu Araştırması'' halkın siyasete ve siyasilere bakışını ortaya koydu.

  5. ORC'nin Mayıs anketi sonuçları  <br>  ORC Araştırma'nın Mayıs 2015 dönemine ait Seçmen Tercihleri Anketi'nin sonuçları yayınlandı. 4-7 Mayıs tarihleri arasında 36 ilde, 2450 kişiyle yapılan anketin sonuçlarına göre, AK Parti seçim yarışını açık ara önde götürüyor.

    ORC'nin Mayıs anketi sonuçları
    ORC Araştırma'nın Mayıs 2015 dönemine ait Seçmen Tercihleri Anketi'nin sonuçları yayınlandı. 4-7 Mayıs tarihleri arasında 36 ilde, 2450 kişiyle yapılan anketin sonuçlarına göre, AK Parti seçim yarışını açık ara önde götürüyor.