Bülent Arınç'tan DEVA Partisi'ne KHK ziyareti

Hükümete yönelik çıkışlarıyla gündeme gelen Eski Meclis Başkanı Bülent Arınç, DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nu ziyaret etti.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 13 Kasım 2021 10:48, Son Güncelleme : 13 Kasım 2021 19:01
Bülent Arınç'tan DEVA Partisi'ne KHK ziyareti

Bülent Arınç, AK Parti'den istifa eden ve DEVA Partisi'ne katılan İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu'nu ziyaret etti.

Sosyal medya hesabında ziyareti duyuran DEVA Partisi İstanbul Milletvekili Mustafa Yeneroğlu, "TBMM eski Başkanı değerli ağabeyim Sayın Bülent Arınç Beyefendi'ye nazik ziyaretleri ve yakın ilgisi için teşekkür ederim. Hukuksuz yargılamalarla birlikte yaşanan büyük acıları ve KHK'lıların mağduriyetleriyle ilgili çözüm önerilerimizi görüştük" ifadelerini kullandı.

Beni unutturamazsınız mesajı

Bülent Arınç zaman zaman beni unutturamazsınız diyerek ilginç çıkışlar yapmaktaydı. Bu ziyaretiyle de birilerine mesaj yolladığı muhakkak. Yoksa düğün değil bayram değil, DEVA partisi KHK'lıların mağduriyetleriyle ilgili çözüm mü üretecek ki bu konuda ziyaret ediliyor. Ne zaman kamuoyunda unutulmaya çalışılsa ilginç bir çıkış yaparak ben buradayım beni unutamazsınız mesajı veriyor.

Daha önce de terörist başının heykelini dikeceği söyleyen ve çok sayıda insanın hayatını kaybetmesine sebep olan eylemleri başlatan Selahattin Demirtaş'ın çıkardığı kitabı övmüştü. Adeta bu kadar masum insanın içeride kalmaması gerekir dercesine. Bu övgü nedeniyle çok büyük eleştiri yapılmış sonunda da Cumhurbaşkanlığındaki görevinden istifa etmek zorunda kalmıştı. O şimdi tekrar başka bir konuyla gündem oldu. Ne diyelim can çıkar huy çıkmaz.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber