Bugün meydana gelen olaylarda 1'i şube müdürü 6 polis memuru yaralandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 15 Şubat 2008 19:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, bugün meydana gelen olaylarda 1'i şube müdürü 6 polis memuru ile 10 vatandaşın yaralandığını belirttti.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Cavit Çevik, bugün meydana gelen olaylarda 1'i şube müdürü 6 polis memuru ile 10 vatandaşın yaralandığını belirtirken, Belediye Başkanı Kazım Kurt, kafasından silahla yaralanan bir vatandaşın Van'a sevk edildiğini söyledi.

Cavit Çevik, yaşanan olaylarda polisin kesinlikle silah kullanmadığını söyledi. Çevik, "Çıkan olaylarda bir vatandaşın kafasında silahla yarandığı belirtiliyor. Olaylarda kesinlikle silah kullanmadık. Saldırılar sonucu Çevik Kuvvet Şube Müdürü Akil Atalay ile 5 polis memuru yaralanmıştır. 10 vatandaşımız ise gazdan etkilenerek hastanede ayakta tedavileri yapıldıktan sonra evlerine gönderilmiştir. Göz altında bulunan ve Çocuk Şubesi'nde misafir ettiğimiz yaşları küçük olan 33 çocuğu ise ailelerine teslim edeceğiz. Kimse kendine göre yorumlar yapmasın. Olaylar sone ermiş ilde sağduyu hakim olmuştur" dedi.

Hakkari Belediye Başkanı Kazım Kurt ise, çıkan olaylarda Yakup Taş isimli bir vatandaşın silahla kafasında yaralandığını belirtti. Şahsın Van'a sevk edildiğini belirten Başkan Kurt, "Yakup Taş kafasında silahla yaralanmıştır. Ayrıca 16 vatandaşımız yaralanmıştır. Bazılarının halen hastanede tedavileri sürüyor" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber