Önder Kahveci yeniden Türk Sağlık Sen başkanı

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 18 Şubat 2008 17:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

16-17 Şubat tarihlerinde İçkale Otelde yapılan Türk Sağlık-Sen'in 3. Olağan Genel kurulu sonucunda, Türk Sağlık-Sen Genel Başkanı Önder Kahveci yeniden Genel Başkanlığa seçilerek güven tazeledi.

Kahveci kongre ile ilgili olarak yaptığı değerlendirmede Türk Sağlık-Sen'in coşkulu bir şekilde kongre sürecini tamamladığı belirtilerek " Türk Sağlık-Sen olarak 3. Olağan Genel Kurulumuzu büyük bir coşkuyla, birlik ve beraberlik içinde tamamladık. Kongremiz sendikal mücadelemizde yeni bir sıçrama tahtası olacaktır. Türk Sağlık-Sen etkin ve verimli sendikacılık anlayışıyla inandığı yolda yürümeye devam edecektir. Başta Türk Sağlık-Sen delegeleri olmak üzere, kongremize katılan herkese sevgi, saygı ve şükranlarımı sunuyorum" dedi.

3. Olağan Genel Kurul Sonucunda Türk Sağlık-Sen'in yönetimi ise şu isimlerden oluştu: Önder Kahveci (Genel Başkan), Zafer Yıldırım (Genel Sekreter), Ömer Güngörmüş (Genel Mali Sekreter), Kürşat Atmaca (Genel Teşkilatlanma Sekreteri), Muhammet Birinci (Genel Toplu Görüşme ve Mevzuat Sekreteri), Nemci Erdoğan (Genel Eğitim ve Basın Sekreteri), Leyla Polat (Genel Sosyal İşler ve Dış İlişkiler Sekreteri )

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber