Üniversiteli genç kampüste bıçakla yaralandı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Şubat 2008 13:50, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Saadet KEFAL/ESKİŞEHİR,

ESKİŞEHİR Anadolu Üniversitesi'nde kız meselesi yüzünden iki grup arasında çıkan kavgada bir öğrenci bıçakla ağır yaralandı.

Anadolu Üniversitesi Yunus Emre Kampüsü'nde dün akşam saat 20.00 sıralarında meydana gelen olayda çeşitli bankalara ait ATM'lerin bulunduğu banklarda oturan kız öğrencilerin önünden iki kez geçen Açıköğretim Fakültesi (AÖF) Kamu Yönetimi birinci sınıf öğrencisi İsmail Yelin (21) ve aynı bölümde okuyan amcasının oğlu Eray Yelin (18) ile kızların yanında oturan erkek arkadaşları arasında tartışma çıktı. Yaklaşık 10 kişilik grup kızları rahatsız etiklerini öne sürdükleri İsmail yelin ve amcasının oğlu Eray Yelin'e saldırdı.

Olayda kimliği belirsiz grupta bulunanlardan bir kişi İsmail Yelin'i göğüs ve karının 4 yerinden bıçakla yaraladı. Saldırganlar kaçarken ağır yaralanan İsmail Yelin 112 ambulansıyla Eskişehir Yunus Emre Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan İsmail Yelin'in hayati tehlikesinin bulunduğu belirtildi. Polis, olaydan sonra kaçan saldırganları yakalamaya çalışıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber