Trafik kazasında ölen polis memuru toprağa verildi

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 22 Şubat 2008 15:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

BURSA'nın İnegöl İlçesi'ndeki trafik kazasında ölen Emniyet Müdürlüğü'nde görevli 10 yıllık polis memuru, 37 yaşındaki Nuri Gül, memleketi Çorum'da gözyaşları arasında toprağa verildi. Babası 58 yaşındaki Osman Gül, oğlunun fotoğrafını öpüp tabutuna sarılarak gözyaşı döktü.

Bursa'nın İnegöl İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Şubesi'nde görev yapan polis memuru Nuri Gül, dün mesai bitiminde evine gitmek için beklediği otobüs durağında Abdi Kahraman yönetimindeki 16 Y 3892 plakalı kamyonetin çarpması sonucu ağır yaralandı. İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisi'ne kaldırılan 3 çocuk babası Nuri Gül, müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Polis memurunun cenazesi bugün memleketi Çorum'da yapılan tören ardından Güney Köyü'ndeki aile mezarlığında toprağa verildi.

Ulu Camii'de yapılan cenaze törenine Çorum Valisi Mustafa Toprak, Garnizon Komutanı Janandarma Albay Ufuk Tuncer, Belediye Başkanı Turan Atlamaz, Emniyet Müdürü İsmail Karaman, Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı'na bağlı çok sayıda görevli ile Gül ailesi ve yakınları katıldı. Oğlunun tabutunun başından ayrılamayan acılı baba Osman Gül, ?Oğlum bizi bırakıp nereye gittin. Çocukların bana ?Babamız nerede?' derse ben ne cevap vereyim? Çocuklarına, torunlarıma kim babalık edecek?? diyerek ağladı.

Oğlunun fotoğrafını öpen ve tabutuna sarılarak gözyaşı döken babayı Vali Mustafa Toprak teselli etti. Trafik kazasında babalarını kaybeden 15 yaşındaki Selinay ve kardeşi 13 yaşındaki Büşra Gül ise, tabutun yanından ayrılmadı. Büşra Gül, kendisini uzaklaştırmaya çalışan ve teselli eden polis memurlarına, ?Ben burada, onun yanında kalsam. Bırakın da son kez doya doya bakayım? diyerek ağladı. Polis memurunun sinir krizi geçiren eşi 33 yaşındaki Hülya Gül ve oğlu, 5 yaşındaki Berkay cenazeye katılmadı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber