BAYKAR Litvanya'nın istediği 'TB-2 Bayraktar''ı hediye edeceğini açıkladı

Türkiye'nin dünya çapında hayranlıkla takip edilen SİHA'ları Bayraktar TB2 için Litvanya halkı bir kampanya başlatmıştı. Selçuk Bayraktar, Litvanya Savunma Bakan Yardımcısı Semeska'nın yeterli paranın toplandığını belirttiğini açıkladı. Bayraktar yaptığı açıklamada, "Litvanya'ya 1 adet BayraktarTB2 sağlayacağız." ifadelerine yer verdi..

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 02 Haziran 2022 15:55, Son Güncelleme : 02 Haziran 2022 16:44
BAYKAR Litvanya'nın istediği 'TB-2 Bayraktar''ı hediye edeceğini açıkladı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanlığı ve Teknoloji Liderliği ile T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanlığı yapan Selçuk Bayraktar, Türk SİHA'larının dünya çapındaki ününü hatırlatan bir paylaşım yaptı..

Libya, Karabağ ve Rusya-Ukrayna savaşlarındaki etkisi nedeniyle dikkat çeken Türk SİHA'ları için Litvanya halkı tarafından kampanya başlatılmıştı..

SELÇUK BAYRAKTAR DUYURDU

Selçuk Bayraktar sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamayla Litvanya'ya 1 adet Bayraktar TB2 verileceğini duyurdu. Litvanya Savunma Bakan Yardımcısı Vilius Semeska, halkın kampanyasının başarıyla tamamlandığını belirterek yeterli paranın toplandığını Türk SİHA'larının mucidi Selçuk Bayraktar'a iletti..

Selçuk Baykratar yaptığı açıklamada, "Litvanya'ya 1 adet #BayraktarTB2 sağlayacağız." ifadelerine yer verdi..

Bayraktar, "Toplanan bağışın tamamının Litvanya tarafından Ukrayna'ya insani yardım olarak gönderilmesini rica ediyoruz." açıklamasıda bulundu..

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber