TOKİ konutları satışları devam ediyor

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Şubat 2008 13:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Yalova'da Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) ve belediyenin işbirliğiyle 26 Şubat-07 Mart 2008 tarihleri arasında "Alt Gelir Grubu Konut Projesi" kapsamında kalan 20 konutun satışı için başvurular başladı.

Yalova Belediyesi'nden konu ile ilgili yapılan açıklamada, "TOKİ konutlarına sahip olmak isteyen vatandaşlar Yalova il sınırları içerisinde en az 5 yıl ikamet etme şartını yerine getirmiş, 30 yaş ve üzerinde olmalı. Aylık hane halkı geliri, en fazla net 1.350 YTL olmalı ve bir hane halkı adına bir adet başvuru yapılmalı" denildi.

7 Mart 2008 tarihine kadar kabul edilecek başvurulara daha önce Alt Gelir Grubu Konut Projesi kapsamında yapılan başvurular değerlendirmeye alınmayacak. Gerekli belgeler Yalova Belediyesi'nden temin edilebilecek ve formlar zemin katta bulunan hizmet masalarına teslim edilecek. Satışı devam eden konutlar www.yalova.bel.tr adresinde yer duyurular bölümünden incelenebilecek. Konut Alma Hakkı ve Konut Belirleme Kurası noter huzurunda; Belediye ve İdare yetkilileri denetiminde 24 Mart 2008 tarihinde gerçekleştirilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber