Üniversiteli kızı kaçırıp alıkoydular!

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 28 Şubat 2008 13:43, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bayrampaşa'da, evlenmek istediği üniversite öğrencisi kızı kaçırarak alıkoyduğu öne sürülen bir kişi ve kardeşi ile 3 arkadaşı gözaltına alındı.

AA muhabirinin aldığı bilgiye göre, 25 Şubat 2008 tarihinde, okuluna gitmek üzere Murat Mahallesindeki evlerinden çıkan ve 34 VP 2625 plakalı bir minibüsle kaçırılan Beykent Üniversitesi Çocuk Geliştirme Bölümü 1.

sınıf öğrencisi T.B'nin bulunması amacıyla, Asayiş Şube Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği görevlilerince Küçükçekmece Altınşehir'deki bir eve operasyon yapıldı. Operasyonda, genç kızı evlenmek amacıyla kaçırdığını ileri süren Levent B, kendisine yardımcı olan 17 yaşındaki kardeşi Yasin B. ve arkadaşları Selçuk T, Ercan U. ve Hasan H. yakalandı. Kaçırılan genç kız ise polislerce kurtarılıp ailesine teslim edildi. Levent B'nin, ifadesinde, evlenmek istediği T.B'yi, genç kızın ailesinin karşı çıkması nedeniyle arkadaşları ve kardeşi ile minibüs kiralayıp kaçırarak Küçükçekmece'deki akrabalarının evine götürdüğünü söylediği öğrenildi. Şüphelilerden Selçuk T. ve Hasan H.'nin "gasp" suçundan tutuklu bulundukları ceza evinden bir süre önce tahliye olduğu bildirildi. Emniyetteki işlemleri biten 5 şüpheli, adliyeye sevk edildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber