Rüşvet iddiasıyla gözaltına alınan tapu müdürü cezaevine konuldu

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 01 Mart 2008 00:13, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Muğla'nın Fethiye ilçesinde rüşvet aldığı iddiasıyla gözaltına alınan Tapu Müdürü Hasan Nail Koser, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine konuldu.

Fethiye Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele (KOM) Büro Amirliği ekiplerince Fethiye Tabu Müdürlüğü'ne bir operasyon gerçekleştirilmişti. Rüşvet iddiaları ile gözaltına alınan hasan Nail Koser, sorgusunun ardından bugün hakim karşısına çıktı. Fethiye Adliyesi 1. Sulh Ceza Mahkemesi'ne getirilen Koser, tutuklanarak cezaevine gönderildi. Koser, trafik takip işleriyle uğraşan Ayten Kançelik isimli vatandaşın ihbarıyla gözaltına alınmıştı.

İddialara göre, Koser bir iş için Kançelik'ten 500 YTL para istedi. Kançelik'te polise başvurarak seri numaraları alınan paraları müdüre verdi. Paraların müdürün eline geçmesinin ardından polis Tapu Müdürlüğü'ne operasyon düzenledi. Baskın sonucu içerisinde 500 YTL bulunan zarfla yakalanan Tapu Müdürü Koser makamında gözaltına alındı.

Öte yandan tutuklanarak cezaevine gönderilen Koser'in yakınları olayın komplo olduğu iddiasında bulundu. Koser'in makamına gelen Ayten Kançelik'in içerisinde 500 YTL'lik para zarfı bulunan ajandayı masaya bıraktığı ve hızla odadan çıktığı belirtiliyor.

Olayın taraflarından Ayten Kançelik'in polise verdiği ifadesinde, rüşvet olayının uzun zamandır devam ettiğini ve her ay periyodik olarak bu parayı ödediğini söylediği öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber