Başbakan Erdoğan meydanlara iniyor

Haber Giriş : 01 Mart 2008 12:15, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mart ayında başta Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgesi olmak üzere Türkiye turuna çıkacak. AKP bir taraftan yerel seçim hazırlıklarını hızlandırırken, Başbakan Erdoğan da Mart ayıyla birlikte alanlara inecek.

Partisinin illerde yapılmaya başlayan Gençlik ve Kadın Kolları Kongrelerine katılacak olan Erdoğan'ın ilk durağı 7 Mart'ta Uşak olacak. Erdoğan daha sonra 9 Mart'ta İzmir'e geçecek.

-NEVRUZ ERTESİ DİYARBAKIR'DA-

Başbakan Erdoğan'ın Güneydoğu gezileri ise 15 Mart'ta başlayacak. Erdoğan, bu tarihte Siirt ve Batman'da bulunacak. Erdoğan, Çanakkale Zaferinin yıldönümü nedeniyle 18 Mart'ta Çanakkale'de düzenlenecek törenlere de katılacak. Törenlere Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'ün yanı sıra CHP Genel Başkanı Deniz Baykal ve çok sayıda bakanın da katılması bekleniyor. Başbakan Erdoğan'ın merakla beklenen gezisi ise Diyarbakır olacak. Sık sık Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'ni istediğini dile getiren Erdoğan'ın 22 Mart'ta Diyarbakır'a yapacağı gezi büyük önem taşıyor. Sınır ötesi operasyondan dolayı bölgede güçlü olan DTP'nin tepkisini çeken Erdoğan'ın Diyarbakır'da gövde gösterisi yapması planlanıyor. Erdoğan'ın bazı açılımları da içeren ekonomik ve sosyal ağırlıklı paketleri açması bekleniyor. Erdoğan, Diyarbakır'ın ardından 23 Mart'ta ise Şanlıurfa ve Mardin'de olacak. Mart ayı içinde yurtdışına çıkması da planlanan Başbakan Erdoğan'ın Manisa'ya da gitmesi öngörülüyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber