Özel üniversitede patronluk dersleri

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 06 Mart 2008 14:56, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Okan Üniversitesi, öğrencilere Türk iş hayatı hakkında güncel bilgiler vermek, öğrencileri girişimcilik konusunda yetiştirmek amacıyla ''Türkiye'de İş Dünyası ve Girişimcilik'' dersleri verecek.

Okan Üniversitesi, öğrencilere Türk iş hayatı hakkında güncel bilgiler vermek, öğrencileri girişimcilik konusunda yetiştirmek amacıyla programına ''Türkiye'de İş Dünyası ve Girişimcilik'' dersini ekledi.

Üniversiteden yapılan yazılı açıklamada, 2007-2008 bahar dönemine eklenen dersin, Türk iş hayatını tanıtmayı, girişimcilik hakkında güncel bilgiler vermeyi, farklı sektörlerde büyük başarılar elde etmiş iş adamlarının deneyimlerinin öğrencilere aktarılmasını sağlamayı amaçladığı bildirildi.

Açıklamada, bu program kapsamında, yeni dünya düzeninde stratejik yönetim, girişimcilik, yaratıcılık, insan kaynakları yönetimi ve iletişim, girişimcilik ve finansal yönetim ile stratejik pazarlama konuları üzerinde durulacağı kaydedildi.

İlk dersi, Okan Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Bekir Okan'ın verdiği belirtilen açıklamada, dersin, üniversitenin seçkin akademisyenleri ile Tuncay Özilhan, Ahmet Nazif Zorlu, Ersin Özince, Bülent Eczacıbaşı, Burhan Karaçam, Muhtar Kent, Oğuz Çarmıklı, Hamdi Akın, Murat Vargı ve Ferit Şahenk gibi Türkiye'nin tanınmış iş adamlarının vereceği konferanslarla devam edeceği ifade edildi.

Açıklamada, İşletme ve Uluslararası Lojistik Bölümü öğrencilerine zorunlu olan dersi, İktisadi İdari Bilimler Fakültesindeki diğer öğrencilerin de seçmeli olarak alabilecekleri bildirildi

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber