750 bin vatandaş TV'deki yarışmalara katılmak için sırada bekliyor

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 11 Mart 2008 08:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şu 750 bin çılgın Türk'ün yaptığına bakın!

Ekranları yarışma programları sardı. Vatandaş milyonlar dağıtan bu yarışmalardan para kazanabilmek için başvuru üstüne başvuru yapıyor. Şu an 750 bin kişi sırada bekliyor...

Televizyon kanallarında yayınlanan ve kazananlara para veren yarışma programları yüz binlerce vatandaş için umut kapısı oldu. Yarışmalara katılmak için başvuranların sayısı her geçen gün artarken Acun Ilıcalı'nın Show TV'de sunduğu ve reyting rekorları kıran 'Var mısın Yok musun' isimli programa katılım sayısı 500 bini aştı. Bugüne kadar 130 kişinin yarıştığı yarışmada şimdiye kadar dağıtılan para miktarı ise 3 trilyon YTL'yi geçti.

PARA DAĞITIYORLAR

Öte yandan, iki kişinin karşılıklı yarıştığı Fox'da yayınlanan 'Ahmet Çakar'la Şansa Bak' programı da büyük ilgi görüyor. Bu yarışma katılanlara büyük ödül olarak 500 bin YTL vaat ediyor. Çakar'la yarışabilmek için yapılan başvurular 100 bini aştı. Uzun yıllardır 'Kim 500 Milyar İster' ismiyle ekranlara gelen ve'Kim 1 Milyon İster' adıyla yeniden yayınlanmaya başlanan program da umudunu ekrana bağlayanlardan büyük ilgi görüyor. Tamamen bilgiye dayalı olan bu yarışma için de yaklaşık 100 bin kişi yarışmacı olmak için başvuruda bulundu. Söyle Söyleyebilirsen, Şans Yolu, Çarkıfelek, Papaparola programlarında yer almak için bekleyenlerle birlikte toplam yarışmacı aday sayısı 750 bini aşıyor.

Haber: Şebnem ÖZUZCAN

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber