Meclisin bugünkü gündemi belli oldu

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 12 Mart 2008 10:06, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

TBMM Başkanı Toptan, saat 09.30'da ismi ''Mehmet Akif Ersoy'' olan okulların temsilcilerini makamında kabul edecek. Ankara Altındağ Belediyesi tarafından yaptırılan ''Mehmet Akif Ersoy Kültür Parkı'' saat 10.00'da Cumhurbaşkanı Gül ve TBMM Başkanı Köksal Toptan'ın da katılacağı törenle açılacak. Toptan, saat 11.15'te Cumhurbaşkanı Gül'ün Esenboğa Havalimanı'nda yapılacak Senegal'e uğurlama törenine katılacak.

Plan ve Bütçe Komisyonu, saat 11.00'de toplanarak, mahalle ve çarşı bekçilerinin yardımcı hizmetler sınıfından çıkarılarak emniyet hizmetleri sınıfına

alınmasını öngören yasa teklifini görüşecek.

CHP Grup Başkanvekili Kemal Kılıçdaroğlu, 5510 Sayılı Sosyal Sigortalar ve Genel Sağlık Sigortası Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına İlişkin Kanun Tasarısı'yla ilgili olarak saat 11.30'da Petrol-İş, TGS, Haber-İş, Haber-Sen, Tez Koop-İş ve BES Sendikası'nın temsilcilerini kabul edecek. Kılıçdaroğlu, saat 13.30'da ise, "Hekimlere ve Sağlık Çalışanlarına Yönelik Şiddet" konusunu görüşmek üzere Ankara Tabip Odası heyetini kabul edecek.

Saat 14.00'te toplanacak olan TBMM Genel Kurulu'nda, Sağlık Bakanlığı'na bağlı eğitim ve araştırma hastanelerinde şef ve şef yardımcısı atamalarını yeniden düzenleyen yasa teklifinin görüşmelerine devam edilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber