Kamu-Sen temsilcisi sesini nasıl duyurdu?

Haber Giriş : 04 Ekim 2004 17:48, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Basına sesini duyurmak için yapılmayanı yaptı

Bugüne kadar, basına demeç vermek için her türlü yolu deneyen ülkemizin insanı, bu konuda çığır açmaya devam ediyor. Basına sesini duyurmak isteyen Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcisi Kamil Taşdemir'in ilginç basın açıklaması..

Kamu-Sen Ağrı İl Temsilcisi Kamil Taşdemir,arkadaşlarının yardımıyla kendini iple bağlayıp pencereden aşağı doğru sarkıtarak basın mensuplarına açıklama yaptı.

Önceki günlerde sendikaların hükümet ile yaptığı toplu görüşmelerden herhangi bir sonuç alınmadığını ifade eden Taşdemir, hükümete kendisini 5. kattan sarkıtarak tepkisini dile getirdi.

Taşdemir yaptığı basın açıklamasında hükümeti eleştirerek, hükümetin memurları insan yerine koyması gerektiğini söyledi. Taşdemir, "Ben şu anda bütün çalışanların hakkını savunmak için kendimi 5. kattan sarkıttım. Artık AK Parti hükümetinin çalışanlara iyi bir maaş zammı yapması gerekir. Malasef toplu görüşmelerden herhangi bir sonuç çıkmadı. Buradan herkese sesleniyorum, artık insan gibi yaşamak istiyoruz." şeklinde açıklama yaptı. Daha sonra Taşdemir emniyet güçleri tarafından sarkıtıldığı yerden indirildi.

haber7

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber