İnternette tanıştığı kıza şantaj yapan doktor tutuklandı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Mart 2008 08:33, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İnternette tanıştığı üniversite öğrencisi genç kızı kaydettiği görüntülerle ilişkiye girmeye zorlayan doktor tutuklandı

İstanbul Üniversitesi'nde son sınıfta okuyan D.K. (26) adlı genç kız polise başvurarak internette tanışarak konuştuğu ve kendisini İstanbul Tıp Fakültesi Hastanesi'nde doktor olarak tanıtan bir kişi tarafından ilişkiye girmeye zorlandığını söyleyerek şikayetçi oldu.

Genç kız polisteki ifadesinde muhafazakar bir ailesi olduğunu belirterek ?Onunla 15 gün internette konuştuk. Kendisini doktor olarak tanıttı kısa sürede güvenimi kazandı. Bunun üzerine webcam'i açarak birbirimizi görerek konuşmaya devam ettik. Üzerimde askılı bir bluz vardı görüntülerimi kaydetmiş. Buluşma teklifini kabul etmeyince beni tehdit etmeye başladı. Eğer onunla ilişkiye girmezsem görüntüleri internette yayınlayacağını ve aileme haber vereceğini söyledi? dedi.

Lobide yakalandı

Polis tarafından takibe alınan D.K., bir süre sonra verilen randevu saatinde kendisine şantaj yaptığını iddia ettiği kişiyle buluştu. Buluşmanın ardından ikili doktorun belirlediği otele doğru gitti. Şantajcı doktoru yakalamak için ikiliyi takip eden polis, harekete geçti. Lobide oda kiraladığı ve adının Ahmet Emin Y. olduğu belirlenen kişi gözaltına alındı. Emin Y.'nin Van'da pratisyen doktor olduğu belirlendi. Ahmet Emin Y.'nin bilgisayarında D.K. ile yaptığı konuşmaları ve genç kızın askılı bluzlu halde kayıt edilmiş görüntüleri bulundu. Ahmet Emin Y. tutuklanarak Metris Cezaevi'ne gönderildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber