Etkili yağmurdan sonra güneş açacak

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Mart 2008 16:32, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Marmara, Ege, Karadeniz ve İç Anadolu'de bugün görülen sağanak yağışlar, yarın etkisini artıracak. Trakya'ya bugün kar yağdı. Hafta sonu ise yağışlar yurdu terk ediyor ve hava sıcaklığında 7 derece artış bekleniyor.

ANKARA - Meteoroloji'ye göre, yağışlı hava, yurdun kuzey ve iç kesimlerinde etkili olacak. Bugün, yurdun kuzey, iç ve batı kesimlerinde görülen sağanak yağışlar yarın etkisini artıracak. Trakya'da hafta başından bu yana aralıklarla süren sağanak yağış, Edirne'de dün gece karla karışık yağmur, Kırklareli'nin yüksek kesimlerinde ise kar yağışına dönüştü.

Yarın, Marmara, Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzey ve doğusu, Doğu Akdeniz'in iç kesimleri, Karadeniz, Doğu Anadolu'nun kuzey ve batısı ile Güneydoğu Anadolu'nun kuzeyi yağmur ve sağanak yağışlı geçecek.

Yağışların, Marmara'nın güney ve doğusu, kuzey ve iç Ege, Göller Yöresi, İç Anadolu'nun kuzeyi ile Karadeniz bölgelerinde etkili olması bekleniyor.

Yağışlar, Cumartesi günü yurdun kuzeydoğusunda devam ettikten sonra yurdu terk edecek. Hava sıcaklıkları hafta sonunda tüm yurtta 5 ila 7 derece artacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber