Kazandığı hediye içeceği mahkeme yoluyla aldı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 23 Mart 2008 18:14, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:01

Adapazarı'nda satın aldığı üründen kazandığı 1 litre içeceği hiçbir market ve bakkaldan alamayan şahıs, İl Tüketici Hakem Heyeti'ne açtığı davayı kazanarak hediye içeceğini aldı.

Satın aldığı koladan 1 litre hediye içecek kazanan Mehmet Akif Satılmış, kazandığı ürünü çevresindeki hiçbir bakkal ve marketten alamadı. Bunun üzerine ilgili firmanın yetkilileri ile görüşen Satılmış'a, kampanyaya bazı marketlerin katıldığı ve ürünü buralardan temin edebileceği belirtildi. Firma yetkililerin belirttiği marketlere kazandığı ürünü almak için başvuran Satılmış, hediye 1 litre içeceği alamayınca içecek firmasını İl Tüketici Hakem Heyeti Başkanlığı'na şikayet etti.

Şikayeti değerlendiren hakem heyeti firmanın savunmasını aldı. Firma yaptığı savunmada, kampanya duyurularında, tüketiciyi bilgilendirmeye yönelik olarak kazanılan bedava ürünlerin şirketin bayilerinden ve kampanyaya katılan noktalardan teslin alındığını kaydetti. Hakem heyeti yaptığı inceleme sonucunda firmanın kampanya şartlarına uymadığına karar vererek Satılmış'ı haklı buldu. Satılmış, mahkemenin verdiği karar üzerine kazandığı içeceği aldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber