Okuldan musluk çalan hırsızlar yakalandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 25 Mart 2008 17:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Bingöl Emniyet Müdürlüğü, cuma günü Yenişehir Mahallesi Hastane Caddesi Tabipler İş Hanı'nda bulunan Parmo Computer adlı işyerinde ve cumartesi günü Kaleönü Mahallesi'nde henüz faaliyete başlamamış bir ilköğretim okulunda meydana gelen hırsızlık olayının faillerini yakaladı.

Bingöl Emniyet Müdürlüğü'nden edinilen bilgiye göre, Parmo Computer isimli iş yerinden çok sayıda bilgisayar malzemesi hırsızlığı olayı ile ilgili, şüpheliler A.C., V.A ve A.B. yakalandı.

Şahıslar üzerinde suç delilleri olan 1 adet Use ibareleri bulunan kablosuz internet bağlantı aparatı, 1 adet kırmızı renkli S3 marka 4 GB'lik flaş bellek, 1 adet siyah renkli kart okuyucu ile 1 adet metalik renkte bez kordonlu erkek saati ve 1 adet içerisinde LaxPari ibaresi bulunan metal kordonlu erkek saati, 1 adet Sertec marka kulaklık ele geçirildi. Şüpheliler, Cumartesi tutuklanıp Bingöl Cezaevine teslim edildi.

Yine cumartesi günü Kaleönü Mahallesi'nde henüz faaliyete girmemiş 8 derslikli ilköğretim okulundaki hırsızlığın şüphelisi S.P., 25 kilo dış plastik kısmı eritilmiş bakır kablo, 5 tekli batarya, 5 tekli kırık batarya, 3 musluk ile yakalandı.

S.P.'nin bu hırsızlık olayını M.C. ve K.A. ile yaptığını beyan etmesi üzerine M.C. de yakalandı. S.P. ve M.C., tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılırken K.A.'nın yakalanması için çalışmaların devam ettiği ifade edildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber