Sahte polis, polisten kaçamadı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Mart 2008 16:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Şişli'de kendisini polis olarak tanıtarak gasp, yankesicilik ve hırsızlık yaptığı belirtilen bir kişi, izinli bir polis tarafından suç üstü yakalandı.

Kurtuluş Seyhan Sokak'ta bir kişinin cep telefonunu alarak yaya olarak kaçmak isteyen Beşir Sıddık K, olayı fark eden ve izinli olduğu için sivil giyimli olan bir polis memuru tarafından yakalanarak Şişli İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğine götürüldü.

Burada yapılan incelemede K'nın üzerinde, İzmir Emniyet Müdürlüğünde görevli gibi gösterilen bir polis memuru adına düzenlenmiş sahte polis kimliği ile 3 adet cep telefonu bulundu.

Telefonlardan birinin Osmanbey'de yankesicilik yoluyla alındığını belirleyen, diğer 2 telefonun çalıntı olup olmadığı konusundaki araştırmayı ise sürdüren polis, K'nın ifadesini aldı.

İfade ile genişletilen araştırmalar sonucu, K'nın, kendisini polis memuru olarak tanıtarak, bazı hayat kadınlarını ya da çalıştıkları adreslerdeki kişileri tehdit ederek paralarını gasp ettiğinin anlaşıldığı belirtildi.

Gasp mağduru bir kadın tarafından da teşhis edilen Beşir Sıddık K'nın polisteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edileceği belirtildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber