Akrabalar arasında tarla kavgası: 1 memur öldü

Akraba iki aile arasındaki tarla anlaşmazlığı kavgasında Sefa Keçeli öldü, Serkan Ertuğrul Keçeli ağır yaralandı. Hayatını kaybeden Sefa Keçeli'nin infaz koruma memuru olduğu öğrenildi.

Kaynak : DHA
Haber Giriş : 22 Nisan 2023 08:35, Son Güncelleme : 22 Nisan 2023 08:37
Akrabalar arasında tarla kavgası: 1 memur öldü

Kırıkkale'nin Karakeçili ilçesinde akraba aileler arasında kavga çıktı.

Dün akşam saatlerinde Kırıkkale-Kulu karayolu kenarında bulunan ekin tarlasında meydana gelen olayda Sefa Keçeli (35), hayvanlarını tarlasından geçirdikleri iddiasıyla akrabaları Mustafa Keçeli (60) ve Samet Keçeli (20) ile tartışmaya başladı.

DHA'nın aktardığına göre, tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine, Sefa Keçeli üzerinde bulunan tabanca ile Samet Keçeli'ye ateş açtı. Bu sırada yaşanan arbedede silahı alan Samet Keçeli de aynı silahla Sefa Keçeli ve Serkan Ertuğrul Keçeli'yi (23) yaraladı.

Tedavi altına alınan yaralılardan Sefa Keçeli, tüm müdahalelerine rağmen hayatını kaybederken, Serkan Ertuğrul Keçeli'nin ise durumunun ağır olduğu öğrenildi. Şüpheliler; Mustafa Keçeli ve Samet Keçeli ise polis tarafından gözaltına alındı. Hayatını kaybeden Sefa Keçeli'nin infaz koruma memuru olduğu öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber