Kaymakamlıktan aileye: Al kıyafeti kendin bul

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 04 Nisan 2008 10:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Sel sularına kapılıp kaybolan Ufuk'u 6 gündür arayan Mudurnu Kaymakamlığı "Bizden bu kadar" deyip aileye çocuklarını araması için dalgıç kıyafeti verdi.

Bolu'nun Mudurnu İlçesi Taşkesti Beldesi'nde pes dedirtecek bir olay yaşandı. 9 yaşındaki Ufuk Turhan 6 gün önce top oynarken Mudurnu deresine düşerek kayboldu.

KIYAFETSİZ GİRİLMEZ

Dalgıçlar 6 kilometrelik alanı büyük bir titizlilikle aradı. Ancak derenin suyu kara, akıntısı hızlıydı. Çocuğun ailesi bir umut kıyıda beklerken ekipler çalışmaları bitirdiklerini söyledi. Suyun altında günlerdir Ufuk'u arayan Hüseyin Tunç, ''Su çok fazla akıntılı. Altı gündür sudayım. Maalesef yavrumuzu bulamadık" dedi. Mudurnu Kaymakamlığı ise ailenin kendi çabaları ile arama çalışmalarına devam etmelerini istedi.

Kaymakamlık yetkilileri Ufuk Turhan'ın bulunması için ellerinden gelen her şeyi yapmaya çalıştıklarını belirterek, ''Aile kaybolan çocuklarının bulunması için derede çalışma yapıyordu. Dereye kıyafetsiz girilemeyeceği için, biz de aileye dalgıç kıyafeti temin ettik. Onlar da aramalarını sürdürüyor'' dediler.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber