Akdeniz üniversitesindeki silahlı kişinin görüntüleri YouTube'da...

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Nisan 2008 11:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Akdeniz Üniversitesi'nde sağ ve sol görüşlü öğrenciler arasında yaşanan kavgada, sol görüşlü öğrencilere silahla ateş eden kişinini kimliği belirlendi. Ömer U. adlı kişinin YouTube'da görüntüleri olduğu ortaya çıktı

Akdeniz Üniversitesi'nde iki grup arasında meydana gelen olaylarda, silahla ateş eden Ömer U.'nun Antalya Ülkü Ocakları 3'ncü Gençlik Şöleni'nde en önde yer aldığı ortaya çıktı.

MHP İl Başkanı Mustafa Akar+ın, Ömer U+nun partiye gelip giden işsiz biri olduğunu söylemesine rağmen, zanlının ülkü ocakları şöleninde yöneticilerle en önde yer aldığı görülüyor. Zanlının bu görüntüleri, gençlik şöleninde çekilen ve youtube´a gönderilen görüntülerde yer alıyor.

Öte yandan Antalya Emniyet Müdürlüğü, zanlıyı arama çalışmalarının sürdüğünü açıkladı.


Akdeniz Üniversitesi'nde çirkin provokasyon


Akdeniz Üniversitesi+nde iki grup arasında meydana gelen kavganın ardından MHP Antalya İl Başkanlığı'na baskın yapan Antalya Emniyet Müdürlüğü ekipleri, olaylara karışan bazı kişilerle ilgili MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Akar'ın ifadesine başvurdu. İl binasında bulunan bazı gençleri olayla ilgili sorgulayan ekipler, AÜ bahçesinde etrafa ateş açtığı görüntülenen Ömer U. adlı kişinin partiyle ilişkisi olup olmadığını araştırdı.

Ömer isimli kişinin partiye üye olmadığını, sadece sempatisi olduğu için partiye gidip geldiğini belirten MHP Antalya İl Başkanı Mustafa Akar, ``Görüntülerde etrafa ateş açan kişinin partiye girip çıktığı doğru. Fakat kendisinin yönetimimizle alakası yoktur. Partimize binlerce kişi giriyor, hepsini tanımamız imkansız. Sadece kimsesi olmayan bir kişi olduğunu biliyorum'' diye konuştu.

AÜ'de yaşanan olaylardan 4 gün önce Antalya Emniyet Müdürü Feyzullah Arslan'a önlem alınması için bilgi verdiklerini vurgulayan Akar, ``Üniversite ile ilgisi bulunmayan yabancı kişeler bile üniversite içinde rahatça dolaşabiliyor. Sonra da öğrenci olmayan bir kişi yurtta kalan bir öğrenciyi bıçaklıyor. Burada sadece öğrencilerin değil, üniversite yönetiminin de büyük hatası var. Ayrıca 4 gündür önlem alınması için yetkililere çağrıda bulunuyoruz. Ama hiçbir yönetici bizi ciddiye almadı'' dedi.


Akdeniz üniversitesi rektörü Aydın'dan sükunet mesajı


Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber