AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları

AK Parti 31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçim hazırlıklarına başladı. Çalışmaların büyükşehir belediyelerinde yoğunlaştığı ve AK Parti'nin son yerel seçimlerde CHP'ye geçen büyükşehirler için ayrı bir çalışma yaptığı ifade edildi.

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 31 Temmuz 2023 18:28, Son Güncelleme : 31 Temmuz 2023 18:32
AK Parti'de yerel seçim hazırlıkları

Belediye başkan adaylarının belirleme çalışmalarının önümüzdeki ay itibariyle başlayacağı, kasım ayının ilk haftası aday adaylığı başvurularının alınması, ikinci haftasında da temayül yoklamasının yapılması planlanıyor.

Belirlenen belediye başkanlarının da Şubat 2024'ün ilk günlerinde Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla düzenlenecek tanıtım toplantısında ilan edileceği ifade ediliyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi için yerel yönetimler konusunda deneyimli ve belediye başkanlığında tecrübesi bulunan isimler üzerinde yoğunlaştığı belirtiliyor.

AK Parti'nin belediyecilikte markalaşmasında emeği bulunan ve yerel yönetimler konusundaki tecrübesiyle öne çıkan isimler konusunda çalışmalar yapıldığı ve bu isimlere teklifte bulunulacağı vurgulandı.

Kulislerde Ankara Büyükşehir Belediyesi için şimdiden birçok siyasetçinin ismi konuşulmaya başlandı bile.

Eski bakanlar ve yerel yöneticilerin isminin bulunduğu listede alternatifler bir hayli fazla. Ankara kulislerinde dikkat çeken isimlerin başında Keçiören Eski Belediye Başkanı Mustafa AK'ın geldiği belirtiliyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber