Veli Küçük hastalandı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 11 Nisan 2008 14:34, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Ergenekon soruşturması kapsamında tutuklanan emekli Tuğgeneral Veli Küçük, tutuklu bulunduğu Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde hastalandı.

Alınan bilgiye göre, İstanbul'da gerçekleştirilen "Ergenekon" operasyonu kapsamında tutuklandıktan sonra önce Kartal ardından Tekirdağ Cezaevi'ne konulan Veli Küçük, son olarak getirildiği Kocaeli Kandıra F Tipi Cezaevi'nde aniden rahatsızlandı. Dün saat 22.30 sıralarında şiddetli sancılarla uyanan Küçük, görevli gardiyanlardan yardım istedi. Gardiyanların durumu cezaevi yönetimine bildirmesi üzerine Küçük, önce cezaevinde bulunan revire alındı. Bir süre revirde tutulan Küçük, yakın bir hastaneye gitmeyi kabul etmeyince cezaevi idaresi durumu Kocaeli 112 Hızır Acil Servis İstasyonu'na bildirdi. İhbar sonrası görevlendirilen doktorlu sağlık ekibi ambulansla gece cezaevine geldi.

Görevli doktor tarafından 2 adet ağrı kesici iğne yapılan Küçük, bir süre revirde tutuldu. Görevliler, Küçük'ün böbreklerinde ve idrar yollarında bir problemi olduğunu, yakın bir zamanda doktora gitmesi gerektiğini bildirdikten sonra cezaevinden ayrıldı. Ağrıları kısmen sona eren Küçük yeniden hücresine alındı.

Aynı cezaevinde Sami Hoştan, avukat Kemal Kerinçssiz, Hüseyin Gazi Oğuz ve Erkut Ersoy da bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber