TRT, valiyi 45 dakika ayakta bekletti

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 17 Nisan 2008 14:25, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

ANTALYA, (DHA)

ANTALYA'da yapılacak ?23 Nisan Uluslararası Çocuk Şenliği' için Ankara'dan gelen kameramanlara, ekip şefi Prodüktör Necdet Demircan ve Tahsin Yıldız tarafından yayın yapılacak bilgisi verilmeyince TRT-1'deki sabah yayınına canlı yayın konuğu olarak davet edilen Antalya Valisi Alaaddin Yüksel, 45 dakika ayakta bekledi.

?23 Nisan Çocuk Şenliği' için 4.5 milyon YTL'lik bütçe ile işe başlayan TRT Ankara Televizyonu Çocuk Programları Müdürlüğü, Antalya'ya 12'si kameraman, 120 kişilik ekiple gelerek Falez Otel'e yerleşti. TRT Ankara Televizyonu Çocuk Programları Müdürü Prodüktör Necdet Demircan ile Uluslararası Çocuk Şenliği Koordinatörü Tahsin Yıldız başkanlığındaki ekip canlı yayın aracını da beraberinde getirdi. TRT Haber Dairesi Başkanlığı ?Sabah Haberleri' ise dün arayarak otelin bahçesinden bu sabah için canlı yayın talebinde bulundu. Antalya'ya gelen ekibin şeflerinden Tahsin Yıldız da ?Sabah Haberleri' yetkililerince aranarak bilgilendirildi. Sunucu tarafından ?Yayın konuğu' olarak Antalya Valisi Alaaddin Yüksel ile görüşüldü. Saat 07.45'te otele gelen Vali Yüksel, kameraların hazır olmadığını gördü. TRT Haber Müdürlüğü'nün talimatına rağmen canlı yayını zamanında gerçekleştirememesine, ekip şefleri Demircan ve Yıldız'ın kameramanlara bilgi vermemelerinin yol açtığı bildirildi.

Yayın, uykudan uyandırılıp son anda gelen Ankara ekibine ait bazı kameramanlarla Antalya Bölge'den yapılan üçüncü destek ile ancak 45 dakika gecikmeli olarak başlayabildi.

Siyaset kategorisinde en yeniler (32 haber) 13.46 - Melih Gökçek: Dikili Belediye Başkanı şov peşinde

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber