Öğrencilerin topunu almak isteyen öğretmen, Baraj Gölü'nde boğuldu

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 21 Nisan 2008 11:03, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Adıyaman'da bir öğretmen Atatürk Baraj Gölü'nde boğuldu. Zeynep Turgut İlköğretim Okulu fen bilgisi öğretmeni Nusret Afşar (26), dün 18 öğrencisiyle birlikte Atatürk Barajı Turuş Akpınar sahil şeridine piknik yapmaya gitti.

Öğrencilerin oynarken baraj gölüne düşürdüğü topu almak isteyen Nusret Afşar suda kayboldu. Öğrencilerin durumu bildirmesi üzerine jandarma, 112 Acil Servis ekipleri ve Adıyaman Emniyet Müdürlüğü dalgıç ekipleri baraj gölü kıyısına geldi. Yapılan arama sonucunda öğretmenin cesedine ulaşıldı. Nusret Afşar'ın Adıyaman Devlet Hastanesi'ne kaldırılan cesedi, daha sonra memleketi Adana'ya gönderildi. Bu arada, İl Milli Eğitim Müdürü Abdulgaffur Büyükfırat, Zeynep Turgut İlköğretim Okulu öğrencilerini ziyaret etti.

Öğrencileri teselli eden Büyükfırat, ''Öğretmeniniz acı olay sonrasında hayatını kaybetti. Bizler de sizin kadar üzgünüz. Onu unutmayacağız ve kalbimizde yaşatacağız'' dedi.

Büyükfırat'ın talimatı doğrultusunda öğrencilere psikolojik destek vermek için Rehberlik Araştırma Merkezi'nden 5 öğretmenin görevlendirildiği kaydedildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber