Askeri araç devrildi: 3 asker yaralı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 29 Nisan 2008 19:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Antalya'da, özel bir otonun, direksiyon hakimiyetini kaybederek askeri araca çarpması sonucu meydana gelen trafik kazasında 3 asker ve 2'si yabancı uyruklu kadın olmak üzere 3 tutuklu yaralandı.

Kaza nedeniyle özel araç hurda yığını haline gelirken, aracın sürücüsü yara almadan kurtuldu. Askeri araçta bulunan 3 tutukluyla birlikte yaralanan 3 asker Antalya Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Yaralıların hayati tehlikesinin olmadığı belirtildi.

Alınan bilgiye göre, Antalya-Burdur karayolu üzerinde bulunan Organize Sanayi Bölgesi yakınlarında, Antalya istikametine giden Nigar Bahadır yönetimindeki 07 BFS 57 plakalı özel araç yolda biriken su nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek, aynı yönde giden ve içerisinde 3 tutuklunun bulunduğu Dağbeli Beldesinde görevli 707145 plakalı jandarma aracına arkadan çarptı. Çarpma nedeniyle jandarma aracı yoldan çıkarak orta refüje devrildi. Özel araç ise kullanılamaz hale geldi.

Özel aracın sürücüsü hava yastıklarının açılması nedeniyle yara alamdan kurtulurken, askeri araçta bulunan 2'si yabancı uyruklu bayan ve 1 Türk tutuklu vatandaş ile aynı araçta bulunan 3 asker yaralandı. Yaralı asker ve tutukluların isimleri öğrenilemedi.

Kazadan sonra özel aracın sürücüsü bir süre şoku atlatamazken, sık sık sigara ve su içtiği görüldü. Kazada yara almadan kurtulan özel aracın sürücüsü daha sonra kaza yerine gelen yakınlarına sarılarak üzerindeki şoku atmaya çalıştı. Kazanın ardından olay yerine gelen İl Jandarma Alay Komutanı Kurmay Albay Abdullah Aşık, bölge trafik ekiplerinden kaza hakkında bilgi aldı. Polis, kaza ile ilgili soruşturma başlattı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber