İğneden korkan çocuk doktora küfür edince...

Kaynak : Bugün
Haber Giriş : 01 Mayıs 2008 10:04, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

İğneden korkan çocuk doktora küfür edince

Küfürü duyan doktorun gözü döndü, sonrasında aile şikayetçi oldu...

Bir kadın doktor, kendisine küfür ettiği için 7 yaşındaki çocuk hastasını dövdü. Darp edilen çocuklarına rapor alan aile, doktor hakkında şikayetçi oldu...İnanılmaz olay Tekirdağ'da yaşandı. Ev hanımı T.Ö., 7 yaşındaki oğlu A.Ö'yü, bacağında alerji oluştuğu için bir hastaneye götürdü. Nöbetçi pratisyen kadın hekimi N.P. çocuğu kontrol ederken sorunlar başladı.

HEMŞİRELER KURTARDI

Anne T.Ö. başlarına gelen olayı şöyle anlattı; "Oğlum doktora 'bana iğne yapmayın kötü söz söylerim size' dedi. Doktor hanım 'ne söyleyeceksin söyle bakalım' deyince oğlum da 'küfrederim' dedi. Muayeneden sonra ilaçlarını yazdı ve 'ne diyecektin sen?' diye tekrar oğluma sordu. Oğlum da korkudan bu sefer küfretti. Sonra doktor hanım masasından kalktı, oğlumun yüzüne vurdu. Onu kapıya kadar döverek çıkardı. Sonra buradaki çalışanlar ve hemşireler elinden zor aldı. 'Ben iki üniversite bitirdim, bana nasıl böyle konuşur?' diyerek beni de azarladı.? Oğlunun yüzünün kızardığını ve kabardığını belirten T.Ö., "Akşam korkudan gece 3'e kadar uyumadı. Çocuğum hep huzursuz" şeklinde konuştu.

HASTANEDEN DARP RAPORU

Ö. ailesi olaydan sonra Tekirdağ Devlet Hastanesi'nden aldığı darp raporu ile Tekirdağ Valiliği, İl Sağlık Müdürlüğü ve Emniyet Müdürlüğü'ne dilekçe ile suç duyurusunda bulundu. Oğlunun bir doktor tarafından dövülmesine tepki gösteren baba L.Ö., "Yapılması gereken bu değil, yani sonuçta bu çocuk. Şikayetimizi geri almayacağız" diye konuştu. Olayın geliştiği hastanenin başhekimi A.Ş. durumun adliyeye intikal ettiğini ve yorum yapmak istemediğini söyledi. N.P. de açıklama yapmaktan kaçındı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber