Öğrenciler arasındaki şaka kavgaya dönüştü, bir öğrenci 3 yerinden bıçaklandı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 02 Mayıs 2008 18:43, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 18:59

Mersin'de lise öğrencileri arasındaki şaka sonucu meydana gelen bıçaklı kavgada bir öğrenci sınıf arkadaşı tarafından 3 yerinden bıçaklandı. Olayın meydana geldiği okulun önüne gelen yaralı öğrencinin babası oğlunu "Senin elinde bir şey yok muydu, sen niye vurmadın" diye azarladı. Yaralı öğrenci kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, zanlı öğrenci polis ekipleri tarafından yakalandı.

Olay, Alsancak Mahallesi'ndeki Atatürk Endüstri Meslek Lisesi önünde meydana geldi. İddiaya göre aynı okulda lise ikinci sınıfa giden Rifat Arif Y.(17) sınıfındaki bir arkadaşı ile şakalaştı. Şakanın kavgaya dönüşmesi üzerine aynı sınıftaki Tamer Ö.(17) araya girerek Y. ile kavga etti. Kavga fazla büyümeden sona erdi.

Öğrencilerin hesaplaşması daha sonra okul önünde devam etti. Kavga sonucu Tamer Ö. sınıf arkadaşı Rifat Arif Y.'yi yüzünden ve bacağının iki yerinden bıçakladı. Yaralı öğrenci kanayan yüzünü gömleği ile kapatırken kanayan bacağı ise fazla kan kaybı olmasın diye arkadaşları tarafından kemerle bağlandı.

Olayı duyarak okul önüne gelen yaralı öğrencinin babası ise oğlunu, ''Senin elinde bir şey yok muydu sen niye vurmadın" diye azarladı. Yaralı öğrenci 112 ekiplerince kaldırıldığı Mersin Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Olaydan sonra kaçan Tamer Ö. Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekipleri tarafından yakalandı. Yetkililer olayla ilgili soruşturmanın sürdüğünü kaydetti.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber