Hastanede pitbull saldırısına uğradı

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 06 Mayıs 2008 13:55, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Abdurrahman CENGİZ - İSTANBUL DHA

Zeytinburnu'nda bulunan Semiha Şakir Doğumevi Hastanesi'ne gelinini getiren 43 yaşındaki Fehiman Özcan, pitbull cinsi bir köpeğin saldırısına uğradı.

Geçtiğimiz Şubat ayında yaşanan korkunç köpek saldırısının güvenlik kamerası kayıtları ordataya çıktı. Kayıtlarda hastanenin ana kapısından defalarca içeri girip çıkan pitbul cinsi köpeğin koridorda bulunan kişilere yaşattığı panik ve Fehiman Özcan'a saldırı anı görünüyor.

GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Görüntüler insanı dehşete düşürüyor. Hastanenin ana kapısından içeri giren köpeği gören vatandaşlar etrafa dağılırken, köpeğin saldırısına uğrayan kadının da kaçışı kameralarda yer alıyor. Pitbullun saldırısı sırasında en ilginç an ise, bir vatandaşın köpeği her iki kulağından tutarak hastanenin dışına atması oldu. Dışarı atılan köpek, tekrar otomatik kapıdan hastaneye girerken; güvenlik görevlilerinin de coplarla köpeğe müdahale ettiği görülüyor. Hastanede önüne geleni kovalayan köpeğin peşine takıldığı bir kişi hızla dışarı kaçıyor. Bu kişinin peşinden dışarı çıkıp 3. kez hastane giren köpek uzun uğraşlar sonunda hastanenin tuvaletine kapatılarak copla dövülerek öldürülüyor.

DEHŞET DAKİKALARINI ANLATTI

Vücudunun değişik yerlerinden yaralanan talihsiz kadın, Bakırköy Adliyesi'ne giderek hastane görevlileri hakkında suç duyurusunda bulunmuştu. Çöplerden kağıt toplayarak hayatını sürdüren Özcan, olayın ardından Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmış, yapılan tedavinin artından da taburcu edilmişti. Olayın üstünden yaklaşık 3 ay geçmesine rağmen yaraları halen iyileşmeyen ve vücudundaki morlukları geçmeyen Fehman Özcan, "Hastane içinde bana köpek saldırdı. Yaklaşık yarım saat köpekle boğuştum. İnsanlar korkudan kaçtıkları için kimse müdahale edemedi. Çok yoksul bir hayat yaşıyorum. Saldırıdan sonra kimse de bizi sormadı. İşe çıkamadığım için üç aydan bu yana kiramı ve giderlerimi ödeyemiyorum. Hastane görevlileri hakkında şikayette bulundum" dedi. Olayla ilgili olarak bakırköy savcılığı tarafından başlatılan soruşturmanın sürdüğü, soruşturmanın şimdilik bir davaya dönüşmediği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber