Kaza yapan Haluk Koç'un ameliyatı başarılı

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2008 18:05, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

(İHA) - Geçirdiği trafik kazasının ardından İbn-i Sina Hastanesi'nde tedavi altına alınan CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç'un, omurgasındaki çatlak nedeniyle geçirdiği ameliyatın başarılı geçtiği bildirildi.

Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi üyesi de olan Koç, resmi görevle hafta başında gittiği Paris'ten dönüşünde dün gece yarısı Esenboğa yolunda kendi aracıyla kaza yapmıştı. Çubuk kavşağında aracının takla atması sonucu yaralanan Koç, bugün İbni Sina Hastanesi'nde ameliyat oldu. Omurgasında meydana gelen çatlak nedeniyle ameliyat olan Koç'un ameliyatının başarılı geçtiği ve sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi. Kaza haberinin ardından hastaneye gelen CHP'li milletvekilleri de Koç'a geçmiş olsun dileklerini iletti.

Ziyaretçiler arasında yer alan CHP Edirne Milletvekili Rasim Çakır, "Sayın Koç'un sağlık durumu gayet iyi. Başarılı bir ameliyat geçirmiş. Omurda bir çatlak varmış. Sağlık durumuyla ilgili hastaneden yazılı bir açıklama yapılabilir" dedi.

CHP eski Ordu Milletvekili Sami Tandoğdu da, "Gerekli müdahale yapılmış. Operasyon geçirmiş. Hayati bir tehlikesi ve felç durumu yok. Bölgeyi dondurmuşlar, yani çimentolamışlar. Hastanede bir hafta kalabilir" diye konuştu.

Kazanın oluş nedeniyle ilgili bir soruya Tandoğdu, "Kaza alt geçitte birikmiş suda lastiğin kaymasından kaynaklanmış olabilir" karşılığını verdi.


CHP Samsun Milletvekili Haluk Koç, Esenboğa Havalimanı'ndan şehir merkezine gelirken trafik kazası geçirdi.

Alınan bilgiye göre, Avrupa Komisyonu Parlamenterler Meclisi üyesi de olan Koç, resmi görevle hafta başında gittiği Paris'ten dönüşünde dün gece yarısı Esenboğa yolunda kendi aracıyla kaza yaptı.

Çubuk kavşağında aracının takla atması sonucu yaralanan Koç, İbni Sina Hastanesi'ne kaldırıldı.

Hayati tehlikesinin bulunmadığı bildirilen Haluk Koç'un omurgasında meydana gelen çatlak nedeniyle öğle saatlerinde ameliyata alındığı öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber