İntihar eden genç, midesini yıkayan sağlıkçıyı darp etti

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 07 Mayıs 2008 18:28, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Burdur'da hap içerek intihara teşebbüs eden gencin midesini yıkamaya çalışan sağlık memuru, darp edildi. Burnu kırılan sağlık memuru saldırgandan şikâyetçi olurken, saldırgan gencin yakınları ise şikâyetin geri çekilmesi için sağlık memuruna tehditler savurdu.

Edinilen bilgiye göre, hap içerek intihara teşebbüs eden Salim A.(27), midesi yıkanmak üzere Acil Servis'e getirildi. Aynı hastanede temizlikçi olarak çalışan Salim A. tedavisine başlandığı sırada sağlık memuru Ekrem Ş.'nin burnuna yumrukla attı. Darp edilen sağlık memuru 100. Yıl Polis Merkezi'ne götürülerek ifade verdi. Sağlık memuru Ekrem Ş. Salim A.'dan davacı oldu. Daha sonra görevinin başına dönen sağlık memuru kendisini darp eden kişinin yakınları olduğu öğrenilen kişiler tehdit etti. Saldırgan şahsın yakınları tarafından tehdit edilen Ekrem Ş.'ye hastane çalışanları destek verdi.

Bu arada Salim A.'nın hayati tehlikesi sürdüğü için ifadesi alınmadı. Salim A.'nın kendisine gelmesinden sonra gözaltına alınacağı ve adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber