Bakanlık'tan sağlık personeline klasik müzik eşliğinde egzersiz

Haber Giriş : 09 Mayıs 2008 17:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

-Dünya Sağlık Örgütü tarafından 10 Mayıs olarak kabul edilen ?Sağlık İçin Hareket Et Günü" kapsamında Sağlık Bakanlığı da bir dizi etkinlik düzenliyor. Etkinlikler kapsamında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü personeli 12-16 Mayıs tarihleri arasında her sabah saat 09.00'da klasik müzik eşliğinde 10 dakikalık masa başı egzersizi yapacak.

- Dünya Sağlık Örgütü tarafından 10 Mayıs olarak kabul edilen ?Sağlık İçin Hareket Et Günü" kapsamında Sağlık Bakanlığı da bir dizi etkinlik düzenliyor. Etkinlikler kapsamında Ankara İl Sağlık Müdürlüğü personeli 12-16 Mayıs tarihleri arasında her sabah saat 09.00'da klasik müzik eşliğinde 10 dakikalık masa başı egzersizi yapacak.

Edinilen bilgiye göre, Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürlüğü, 10 Mayıs Sağlık İçin Hareket Et Günü etkinlikleri çerçevesinde toplum bireylerine düzenli fiziksel aktivite alışkanlığının kazandırılması için, bireylerin çabasının yanı sıra, yaşadıkları bölgelerde spor ve egzersiz yapma imkan ve ortamlarının sağlanmasının da büyük önemi olması nedeniyle bir dizi etkinlik düzenleyecek. Etkinlikler içinde fiziksel aktivite konulu seminerlerin yanında, belli sloganlar yazı altlarında dip not olarak kullanılmak üzere şubelere ve sağlık grup başkanlıklarına gönderilecek. 1 hafta süre ile yazı altlarında dip not olarak kullanılacak sloganlar ise şunlar:

?Sağlığınız İçin Asansörler Yerine Merdivenleri, Otomobil Yerine Yürümeyi Tercih Ediniz.

Düzenli Fiziksel Aktivite, Çocuklarda Büyüme Ve Gelişmeyi Hızlandırır.

Hareket Etmek Yaşamdır.

Öne Doğru Bir Adım!

Osteoporozdan Korunmak İçin, Düzenli Egzersiz Yapın.

Osteoporozdan Korunmak İçin, Güneş Işığından Yeterince Faydalanın.

Osteoporozdan Korunmak İçin, Yeterli ve Dengeli Beslenin.

Spor Sağlık, Sağlık Yaşam Demektir.

Düzenli Egzersiz Beyni Çalıştırır.

Sağlık İçin Sigarasız ve Sağlıklı Yaşam.?

Yine etkinlikler çerçevesinde Ankara İl Sağlık Müdürlüğü, personelinin 12-16 Mayıs tarihleri arasında her sabah saat 09.00'da 10 dakika süreyle klasik müzik eşliğinde masa başı egzersiz hareketleri yapmasını sağlayacak.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber