Akşener'den Mansur Yavaş'a çok sert tepki

İyi Parti lideri Meral Akşener: Mansur Yavaş, Cumhuriyet Halk Partisi Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur." dedi

Kaynak : Memurlar.Net
Haber Giriş : 28 Mart 2024 20:08, Son Güncelleme : 28 Mart 2024 21:27

Ankara'da bir iftar programına katılan İyi Parti lideri Meral Akşener Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ın hainlik ettiğini söyledi. Akşener, Mansur Yavaş için "CHP'nin kölesi olmuştur" dedi

Meral Akşener, Ekrem İmamoğlu için şunları söyledi:

Ekrem İmamoğlu hapis cezası haberini aldığında Saraçhane'ye ilk koşan bizdik.
Mansur Yavaş'ın 2019'da aday olması engellendiğinde yanında biz olduk.
Hepsinin hainlik ettiği de yine bizler olduk.

Akşener, CHP'ye yönelik olarak şu tepkisini dile getirdi

Kardeşim siz siyasetçi değil misiniz? Siz ana muhalefet partisi değil misiniz? Bu nasıl bir yapışkanlıktır? Gidin çalışın çabalayın bir zahmet de artık bizi rahat bırakın!"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener CHP'li Zeydan Karalar'ın "Taş Medreseliler, ülkücüler kardeşimiz değildir" sözlelerine şu şekilde cevap verdi:

"Taş medreseliler, İYİ Parti'nin onurudur, gururudur. Kimsenin aşağılamasına izin vermeyeceğiz."

Meral Akşener: "Mansur yavaş CHP'nin kölesidir"

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, yerel seçime iki gün kala tüm vekillerini ile Ankara'daki adaylarının olduğu programda yaptığı konuşmada, CHP ile İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ve ABB Başkanı Mansur Yavaş'ı hedef aldı. Seçimlere bağımsız girme kararı aldıktan sonra Antalya ve İstanbul'daki belediye meclis üyelerimiz istifa ettirildiğini söyleyen Akşener, Ankara özelinde Yavaş'a çok sert dille yüklenerek,

"Pazarlıkların en çirkini nerede oldu biliyor musunuz, burada, Ankara'da oldu. Mansur Yavaş, geçenlerde çıktığı televizyon programında olanı biteni itiraf etti. Partimizden istifa ettirdiği il, ilçe başkanlarının, Ankara teşkilat mensuplarımızın kendisiyle çalıştığını söyledi" dedi.

Akşener, Yavaş hakkında "Malcom X' ev kölesinden bahsederken, 'Efendisini kendisinden bile çok seven' der. Bugün Mansur Yavaş, artık CHP Genel Merkezi'nin ev kölesi olmuştur" ifadelerini kullandı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber