Türk Eğitim-Sen: Türkiye küresel yağmacıların kıskacı altında

Haber Giriş : 18 Mayıs 2008 13:08, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Türk Eğitim-Sen Genel Başkanı İsmail Koncuk 19 Mayıs'ın 1919'un önemine dikkat çekerek küresel yağmacıların günümüzde kılık değiştirerek; "bölücüler, işbirlikçiler ve vatan hainleri" yoluyla Türkiye'yi kıskaca almaya çalıştıklarını iddia etti.

Koncuk, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle yazılı açıklama yaptı. Mesajında, ?Geçmişte ülkemizi tankla, topla, tüfekle yok etmeye çalışanlar; bugün kılık değiştirmiş ve bu kez farklı yollardan ülkemizi ele geçirmeye çalışmaktadır? diyen Koncuk'un mesajı şöyle:

"Ülkemiz, yeni bölücüleri, vatan hainlerini, işbirlikçileri kullanarak üzerimize çullanmaya çalışan küresel yağmacıların kıskacı altındadır. Geçmişte ülkemizi tankla, topla, tüfekle yok etmeye çalışanlar; bugün kılık değiştirmiş ve bu kez farklı yollardan ülkemizi ele geçirmeye çalışmaktadır. Ekonomik istikrarsızlık oluşturulması, toplumsal barışımızın bozulmak istenmesi, yapay etnik çatışmalar çıkarılmaya çalışılması, politik kutuplaşmalara meydan verilmesi ve kontrollü medya eliyle işletilen toplum mühendisliği emperyalizmin yeni silahları olarak karşımıza çıkmaktadır.?

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber