Emekli polis, tartıştığı komşularına ateş etti: 1 ölü, 3 yaralı

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 26 Mayıs 2008 12:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Konya'nın Akşehir İlçesi'nde emekli bir polis, husumet yaşadığı aileyi kurşun yağmuruna tuttu. Olayda 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Emekli polis memuru meslektaşları tarafından saldırıda kullandığı silahıyla birlikte yakalandı.

Edinilen bilgiye göre olay Konya'nın Akşehir İlçesi İstasyon Mahallesi'nde gerçekleşti. İddiaya göre, Emekli Polis Memuru İsmail Ş. aralarında husumet bulunan Gömürt ailesi üyeleriyle karşılaştı. Mehmet Gümürt ile tartışmaya başlayan emekli polis memuru, Mehmet, Ayşe, Bünyamin ve Hülya Gömürt'ü silahla çeşitli yerlerinden vurarak yaraladı. Yaralılardan Ayşe Gömürt (52) olay yerine çağrılan ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayşe Gümürt, yolda hayatını kaybetti. Mehmet (60) Bünyamin (28) ve Hülya Gömürt(17) ise Akşehir Devlet Hastanesindeki ilk müdahalelerinin ardından Meram Tıp Fakültesi Hastanesine sevk edildi.

Olay yerinden kaçan emekli polis memuru İsmail Ş, meslektaşları tarafından kısa bir süre sonra saldırıda kullandığı silahıyla birlikte yakalandı. Cinayetle ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber