Fatih Adliyesi'nde intihar şov

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 29 Mayıs 2008 19:40, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Polisten dayak yediğini ve bir süredir işsiz olduğunu iddia eden sara hastası genç, Fatih Adliyesi'nin 5. kat penceresine çıktı. Adliye penceresinde intihar şov yapan ve daha önce de intihara kalkıştığı öğrenilen genç, bir anlık dalgınlığından faydalanılarak alındı.

Fatih Adliyesi'nin 5. kat penceresine çıkan Ersin Türe isimli genç, polisin bir süre önce kendisine dayak attığını iddia ederek intihar girişiminde bulundu. Bayrampaşa'da bir karakolda kendisinin feci şekilde dövüldüğünü ve uzun süredir işsiz olduğunu belirten genç, aynı zamanda sara hastası olduğunu söyledi. Pencereden ayaklarını sarkıtan genci konuşarak ikna edemeyen adliye polisi, daha sonra itfaiyeden yardım istedi. Olay yerine gelen itfaiye ekibi hemen, adliye kapısına şahsın atlama ihtimaline karşı haya yastığı açtı.

Adliyenin üst katındaki polisler şahsı iknaya çalışırken, itfaiye erleride merdiven aracıyla yukarı doğru yükseldi. İtfaiyecilerin şahsı merdivene almayı deneyecekleri sırada, Türe'nin bir anlık dalgınlığından faydalanan polisler içeri çekmeyi başardı. Ersin Türe polis tarafından camdan alınarak Şehit Tevfik Fikret Erciyes Polis Merkezi'ne götürüldü.

Ersin Türe'nin daha önce de birkaç defa intihar girişiminde bulunduğu ve polis tarafından engellendiği öğrenildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber