40 yaşındaki öğretmen kalp krizinden öldü

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 03 Haziran 2008 14:49, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Halife YALÇINKAYA/SİVAS, (DHA)

SİVAS'ta yaşayan 40 yaşındaki öğretmen Murat Demir, okula gitmeden önce duş almak için girdiği banyoda kalp krizi geçirerek öldü. Talihsiz öğretmenin mesai arkadaşaları ve öğrencileri üzüntüye boğuldu.

15 yıllık öğretmen Murat Demir, 4 yıldır görev yaptığı Gazipaşa ilköğretim Okulu'na gitmek için hazırlanmaya başladı. Duş almak için banyoya giren talihsiz öğretmen bu sırada kalp krizi geçirdi. Uzun süre banyodan çıkmayan ögretmeni merak eden ailesi, kilitli kapının camını kırarak içeriye girdi. Talihsiz öğretmeni yerde cansız bir şekilde bulan ailesi 112'yi arayarak yardım istedi. Eve gelen 112 Acil Servis ekiplerinin yaptıkları ilk muayenede Murat Demir'in ölmüş olduğu anlaşıldı. Talihsiz öğretmenin cesedi otopsi için Cumhuriyet Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Yapılan otopside Murat Demir'in kalp krizi sonucu yaşamını yitirdiği belirlendi.

Murat Demir'in ölüm haberi görev yaptığı okulu yasa boğdu. Talihsiz ögretmenin masasına çiçek koyan öğrencileri, tahtaya da ?Seni hiç unutmayacağız Murat öğretmen' yazdı. Murat Demir'in öğrencilerin bir bölümünün karnelerini hazırladığı bildirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber