İbn-i Sina'daki uzman doktor, esrar satışına aracılık etmiş

Kaynak : Zaman
Haber Giriş : 04 Haziran 2008 07:30, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

İbn-i Sina Hastanesi'nde görevli uzman doktor E.A. (29), uyuşturucu ticaretine aracılık etmek ve uyuşturucu kullanmak suçlamasıyla gözaltına alındı. İfadesinde suçlamaları reddeden doktor adliyeye sevk edildi.

Ankara Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlar Büro Amirliği ekipleri, Altındağ ve Mamak ilçelerinde uyuşturucu satışı yapan iki ayrı şebekenin varlığını tespit etti. Cumhuriyet savcılığının talimatıyla başlatılan Sonbahar ve Mızrak isimli operasyonlarda toplam 27 kişi gözaltına alındı. Yakalanan şüphelilerden B.A. ve T.A. tutuklanırken 8 kişi savcılık ve mahkeme tarafından serbest bırakıldı. Zanlıların ev ve işyerlerinde yapılan aramalarda 60 kilo 876 gram esrar ele geçirildi. Uyuşturucu kaçakçılığında kullanıldığı belirlenen bir araca el konuldu.

Narkotik dedektifleri, yaptıkları teknik ve fiziki takipte gözaltına alınan zanlılardan birinin İbn-i Sina Hastanesi'nde görevli uzman doktor E.A. olduğunu tespit etti. Zanlının beş arkadaşıyla birlikte farklı şebekelerin uyuşturucu satışına aracılık ettiği belirlendi. Polis, doktor A.'yı, görev yaptığı hastanede nöbetçi olduğu gün gözaltına aldı. Alper Sancar

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber