Daire başkanını uygunsuz video görüntüleri yaktı

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 10 Haziran 2008 17:00, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı eski daire başkanı N.Ö., 'karısının aşırı kıskançlığını' gerekçe göstererek boşanma davası açtı. Bunu öğrenen 17 yıllık eş, başka kadınlarla cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntülerini mahkemeye sundu.

Kadın ve Aileden Sorumlu Devlet Bakanlığı'nda Daire Başkanı olarak görev yapan, daha sonra bu görevinden alınarak Başbakanlık bünyesine atanan N.Ö.'nün evlilik süresince beraber olduğu kadınlarla çektirdiği sevişme görüntüleri ve fotoğrafları, 17 yıllık karısının açtığı boşanma davasında delil oldu. Başkent Aşçılar Derneği üyesi olan, yemek yarışmalarında jüri üyeliği de yapan N.Ö.'nün aşk ilişkileri, bir çocuk annesi eşi 51 yaşındaki M.Ö. hakkında açtığı boşanma davası sırasında ortaya çıktı.

BİLGİSAYARI DELİL OLDU

N.Ö., boşanma dilekçesinde, "Evliliğin kutsiyeti ve ailenin önemine binaen fedakarlık göstererek yürütmeye çalıştığım evlilik müessesesi hususunda davalı eşim, gereken önemi bugüne kadar göstermemiş, aşırı kıskançlıkları yüzünden şiddetli geçimsizlik doğmuştur, boşanmak istiyorum" dedi. Kocasının boşanma davası açtığını öğrenen M.Ö. de karşı dava açtı. M.Ö., eşinin bilgisayarından çıkan değişik kadınlarla otel odalarında çekilmiş fotoğraflarını, internetten indirilmiş porno içerikli görüntüleri, bazı kadınlarla sevişirken kendisi tarafından videoya çekilen görüntüleri ve bazı aşk mesajlarını mahkemeye delil olarak sundu.

PREZERVATİFLERE 'BAHANE'

M.Ö., dilekçesinde, kocasının sürekli kendisini aldattığından şüphelendiğini, işini bahane ederek evlerini otel gibi kullandığını iddia etti. Eşinin çantası ile cebinde prezervatifler ve cinsel isteği ve gücü artırıcı ilaçlar bulduğunu belirten M.Ö., "Eşim bunların kendisine değil bürokratlara ait olduğunu, onlar için taşıdığını söyledi" dedi. Ankara 3. Aile Mahkemesi'nde görülen davanın ilk duruşmasında N.Ö., iddiaları reddetti.

BOLU'YA GİDİYORUM DEDİ, KOMŞUDAN ÇIKTI

Davacı eş M.Ö., kocasına karşı açtığı boşanma davası nedeniyle mahkemeye sunduğu dilekçesinde, şu iddialarda bulundu: "Bir gün eşim eve geç saatte gelip yattı. Arabanın camları açık bırakıldığı için komşumuz aradı. Hırsızlık olabileceği düşüncesiyle inip arabayı kontrol ettim. Arabanın içinde bira şişeleri, viski şişesi, tıka basa dolu küllük, rujlu izmaritler buldum. Eşime sorduğumda bana bir açıklama yapma gereği bile duymadı. Yine bir defasında eşim, 'İş seyahati için Bolu'ya gidiyorum' diye evden ayrıldı. Ancak ertesi gece eşimi, yan binadaki komşumuzun dairesinden çıkarken oğlum bizzat görmüş. Yine bir defasında eşimi, bir barda genç bir hanımla samimi bir şekilde yakaladığım halde, 'yanlış anladığımı, sadece arkadaş olduklarını' söyledi."

Karısının mahkemeye sunduğu fotoğraflarda, Başbakanlık'ta bürokrat olan N.Ö., birçok değişik kadınla görülüyor. Bu kadınlarla aldatıldığını iddia eden karısının bilgisayarında bulup mahkemeye sunduğu deliller arasında, N.Ö.'nün başka kadınlarla cinsel ilişkiye girerken çekilmiş video görüntüleri de yer alıyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber