Akdağ'ın çocukları, intihar iddialarını reddetti

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 17 Haziran 2008 15:42, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

- Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Muhammet Akdağ (22) intihar ettiği yönündeki iddiaları yalanlayarak, "İntihar etmedim. Herşeyi karıştırıyorlar, asparagaslar ortaya çıkıyor" dedi.

Akdağ'ın diğer oğlu Ramazan Akdağ ise "Ne ben, ne abim intihar etmedik. Dedikoduların nereden çıktığını anlamıyorum" ifadelerini kullandı. Sağlık Bakanı Akdağ'ın iki oğlu Muhammet ve Ramazan, bugün sabah saatlerinden itibaren kulaktan kulağa yayılan ve 'intihar' iddiaları üzerine, kameraların karşısına geçtiler. Bilkent Üniversitesi kampüsü içinde bulunan bir restorantta birlikte yemek yiyen Akdağ kardeşler yemek sonrası basın mensuplarının sorularını cevapladı.

Bilkent Üniversitesi İktisat Fakültesi son sınıf öğrencisi olan Muhammed Akdağ, gazetecilerin 'intihar ettiniz mi?' sorusu üzerine 'Bu söylentilere çok şaşırdım. Ne diyeceğimi bilemiyorum. Sabah derse girdim. Şimdi de kardeşimle yemek yedik. Bu dedikoduları anlamıyorum. İntihar etmedim. Herşeyi karıştırıyorlar, asparagaslar ortaya çıkıyor" diye cevap verdi. Ramazan Akdağ ise, intihar iddilarının gerçek dışı olduğunu belirterek, "Ne ben, ne abim intihar etmedik. Dedikoduların nereden çıktığını anlamıyorum. Bütün kardeşlerimin sağlık durumu çok şükür iyi" şeklinde konuştu.


- Sağlık Bakanlığı Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Metin Doğan, Sağlık Bakanı Recep Akdağ'ın oğlu Ramazan Akdağ'ın intihara teşebbüs ettiği yönündeki haberlerin doğru olmadığını belirterek, "Böyle bir olay yok. Nereden böyle bir hisse kapıldığınızı bilmiyorum" dedi.

Doğan, bugün sabah saatlerinde Bakan Akdağ'ın büyük oğlunun "intihara teşebbüs ettiği ve Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındığına" dair çıkan iddialar üzerine açıklama yaptı.

Doğan, böyle bir durumun söz konusu olmadığını belirterek, "Sabah ameliyata girmiştim, yeni çıktım. Gazetecilerin geldiği söylendi. Böyle bir şeyin duyumunu almışlar. Ben de merak ettim ve size sormaya geldim. Böyle bir şey yok. Böyle bir hisse nereden kapıldığını bilmiyorum. Biz başka yerlere de sormaya çalıştık ve böyle bir hadise olmadığını öğrendik" diye konuştu.

Doğan, 15 gün önce Akdağ'ın küçük oğlunun parmağını kırdığını ve bu nedenle hastaneye getirildiğini söyledi.

Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Şanal Tosun da gazetecilere, "Böyle bir şey olsa burada kıyamet kopardı. Böyle bir şey 3 gün nasıl saklanır ki?" dedi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber