Tapu memurlarının yasak ilişkisine çıplak şantaj

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 21 Haziran 2008 16:06, Son Güncelleme : 15 Ağustos 2021 19:00

Soner KOCAER/ ANTALYA, (DHA)

GÖREVE yeni başlayan memur S.A. ile ilişkiye giren Antalya Tapu Kadastro Bölge Müdür Yardımcısı İ.H.Ş, rüşvet operasyonu sonunda Kuşadası'na tayin edilince, sevgilisi S.A. ile arası açıldı. Evli müdür yardımcısı İ.H.Ş., sevgilisi S.A.'nın nişanlandığını öğrenince Antalya'ya gelip bıçakla tehdit ederek bir eve götürdü ve şantaj amacıyla çıplak fotoğraflarını çekti. Şikayet üzerine İ.H.Ş. gözaltına alındı.

Gazi Üniversitesi Tapu ve Kadastro Meslek Yüksekokulu mezunu olan 24 yaşındaki S.A., 2 yıl önce Antalya'ya tayin oldu. Tapu ve Kadastro Antalya Bölge Müdürlüğü'nde göreve başlayan genç kız, kısa bir süre sonra evli Bölge Müdür Yardımcısı İ.H.Ş. ile aşk yaşamaya başladı. Antalya Polisi'nin geçen yıl yaptığı ?Parsel' kod adlı rüşvet ve irtikap operasyonu kapsamında gözaltına alınıp tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakılan İ.H.Ş., soruşturma geçirdiği için Kuşadası'na atandı. Eskisi kadar sık görüşemeyen ikilinin arası açıldı. S.A., Ankara'daki eski sevgilisiyle nişanlandı. Eşinden ayrı yaşamaya başlayan 2 çocuk babası İ.H.Ş., sevgilisinin başka biriyle nişanlandığını duyunca çılgına döndü.

Önceki gün Antalya'ya gelen İ.H.Ş., S.A.'yı Şehirlerarası Otobüs Terminali'nde Ankara'ya gitmek üzereyken yakaladı ve bıçak zoruyla bir otomobile bindirirek arkadaşının evine götürdü. Burada S.A.'yı çırılçıplak soyan İ.H.Ş., değişik fotoğraflarını çekti. S.A'yı döven ve cinsel tacizde de bulunan İ.H.Ş., evden ayrıldı. Bunun üzerine S.A. hemen evden çıkıp polise başvurdu. Antalya Emniyet Müdürlüğü Gasp Büro Amirliği'ne giderek şikayette bulunan genç kız, olanları anlattı. Polis yaptığı çalışmada kısa sürede İ.H.Ş.'yi gözaltına aldı.

Suçlamaları kabul etmeyen İ.H.Ş., ?Kendisiyle 2 yıldan bu yana birlikte oluyorduk. Bu süre içerisinde ?fantezi olsun' diye yüzlerce çıplak fotoğraf çektik. Ben onu çektiğim kadar o da beni çekti. Zorla alıkoyma ve şantaj amacıyla fotoğraf çekmedim? dedi.

Gözaltındaki sorgusu süren İ.H.Ş. daha sonra adliyeye sevk edilecek.

Polis, soruşturmanın sürdüğünü açıkladı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber