Emekli öğretmen, kendisini Logo & Melodi abonesi yapan GSM şirketine dava açtı

Kaynak : İhlas Haber Ajansı
Haber Giriş : 24 Haziran 2008 01:20, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Manisa'nın Salihli ilçesinde emekli bir öğretmen kullandığı cep telefonu hattına kendisinin izni olmadan Flycell Logo & Melodi abonesi yapan ve her ay ücret alan GSM şirketine dava açacağını söyledi.

Meslektaşlarıyla daha ucuza konuşabilmek amacıyla bir GSM şirketinden hat alan Abdurrahman Fidan, GSM operatörünün kendisinden habersiz Flycell Logo & Melodi'ye üye yaptığını ve her ay kendisinden 16 YTL ücret aldığını iddia etti. Fidan, "Hat ücretinin düzenli olarak ödenmesi için bir bankaya otomatik ödeme talimatı verdim. Gelen ayrıntılı faturaları sadece ödediğim tutarla karşılaştırdıktan sonra aradığım numaraları kontrol etmeden atıyordum. Nisan ve Mayıs ayı içerisinde başka bir GSM operatörüne

kayıtlı olan arkadaşımı sık sık aradığım için ay sonunda gelen faturada ne kadar görüşme yaptığımı hesaplamak istedim. Dokümana baktığımda hattımdan her hafta 4 YTL karşılığında Flycell Logo & Melodi diye bir yere para kesildiğini gördüm. GSM şirketinin müşteri temsilciliğini aradığımda bana Mayıs ayı içerisinde bu hizmete abone olduğum söylendi. Ancak dokümana baktığımda benden Nisan ayı içerisinde de bu tutarın kesildiğini gördüm. Müşteri temsilcisine ben bu hizmetten hiçbir şekilde yararlanmadığımı

ifade ettim. Temsilci bana bu hizmeti iptal edeceklerini ve ücretin geri ödeneceğini belirtti. Ama ben bu hizmete hangi tarihte abone yapıldığımı bilmediğim ve benim gibi kaç kişiyi bu yolla mağdur ettiklerini ortaya çıkartmak için tüketici hakları mahkemesine başvuracağım ve GSM şirketine dava açacağım" dedi.

Abdurrahman Fidan, açacağı davanın GSM şirketine bir ders, bu yolla soyulmaya devam eden vatandaşlara da örnek olacağını sözlerine ekledi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber