Tolon, sağlık kontrolünden geçirildi

Kaynak : Anadolu Ajansı
Haber Giriş : 01 Temmuz 2008 10:10, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Cumhuriyet gazetesinin Ankara Bürosunda arama

Ankara - Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Cumhuriyet gazetesinin Ankara Bürosu'nda arama yapıyor.

Cumhuriyet gazetesi Ankara Temsilcisi Mustafa Balbay'ın gözaltına alınmasından sonra gazetenin Ankara Bürosu'na gelen Terörle Mücadele Şube Müdürlü ekipleri, büroda arama çalışmalarına başladı. Ekiplerin çalışmaları sürüyor.

Bu arada, Cumhuriyet gazetesi yazarı Cüneyt Arcayürek, gazetenin Ankara Bürosu'ndan ayrılırken, gazetecilerin soruları üzerine, Mustafa Balbay ile telefonla görüştüğünü ve Balbay'ın "gayet sakinim" dediğini belirterek, "Bir şey olmayacağını bildiği için Balbay'ın herhangi bir endişesi bulunmuyor" dedi.

Konuyla ilgili şu an söyleyecek fazla bir şey olmadığını, süreci izleyeceklerini kaydeden Arcayürek, Balbay ve gözaltındaki diğer kişilerin soruşturma kapsamında İstanbul'a götürüleceklerini bildirdi.

Arcayürek, Ankara Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerinin, gazetede yaptıkları aramayla ilgili bir açıklamada bulunmadıklarını söyledi.

Emekli Orgeneral Hurşit Tolon, gözaltına alındıktan sonra saat 08.45'te Ankara Adalet Sarayı'ndaki adli tabiplikte sağlık kontrolünden geçirildi.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber