KEY ödemeleri Resmi Gazeteye bağlı

Kaynak : Vatan
Haber Giriş : 24 Temmuz 2008 08:30, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Ancak Ziraat Bankası ödemelerin başlayabilmesi için 250 bin sayfalık Resmi Gazete'nin yayınlanmasını bekliyor. 8.5 milyon kişinin yeraldığı liste matbaaya gönderildi

Yaklaşık 8.5 milyon vatandaşın sabırsızlıkla beklediği Konut Edindirme Yardımı (KEY) ödemelerinde Cumhurbaşkanlığı onayının gelmesinin ardından, şimdi de gözler 250 bin sayfalık Resmi Gazete'nin basımına çevrildi. Ziraat Bankası, ödeme işlemlerine 28 Temmuz Pazartesi günü başlamaya hazırlanırken, işlemlerin resmi olarak başlayabilmesi için 8.5 milyon kişinin isminin Resmi Gazete'de yayınlanması gerekiyor. Yayımın gecikmesi halinde Ziraat Bankası ödeme işlemlerine Pazartesi günü başlayamayacak.

Hazine'nin ödemeler için para aktarmasını sağlayacak yasanın dün onaylanmasının ardından Ziraat Bankası yönetimi Resmi Gazete matbaasıyla görüşerek, basımla ilgili gelişmeleri takip etti. Bu kapsamda listelerin matbaaya gönderildiği ve makinelerin baskıyı yetiştirebilmek için hemen dönmeye başladığı öğrenildi. Ancak basımın yetişip yetişmeyeceği sabaha kadar çalışacak olan matbaaya bağlı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber