Şehit erin babasına son sözü

Kaynak : Cihan Haber Ajansı
Haber Giriş : 12 Ağustos 2008 19:09, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Erzincan'ın Kemah ilçesi kırsalında, askeri aracın geçişi sırasında uzaktan kumandalı mayının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Er Abdurrahman Bolat'ın (21) cenazesi, memleketi Hatay'a ulaştı. Askeri yetkiler tarafından karşılanan şehidin cenazesi Hassa Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Cenazeyi getiren askeri yetkililer, şehidin Hassa'nın Ardıçlı beldesindeki ailesini ziyaret ederek başsağlığında bulundu.

Şehidin eşyalarını aileye teslim eden askeri yetkililer acılı aileyi teselli etti. Şehit Abdurahman Bolat ile aynı birlikte görev yapan askeri yetkilerin aile ziyareti esnasında "Şehidiniz hainlerle mücadelede büyük kahramanlıklar gösterdi. Ancak hain bir pusuda şehit oldu. Başınız sağolsun'' dediği bildirildi

Cenazenin yetiştiğini haber alan şehidin ailesi ağlayıp teröristlerini sevindirmeyeceklerini söyledi.

Hassa'nın Ardıçlı beldesindeki şehidin ailesi evlerini bayraklarla süslerken teröre bayraklı tepki gösteren Hassalılar da her tarafı Türk bayraklarıyla donattı.

Şehidin babası Ali Bolat da oğlunun 2 ay tezkeresine kaldığını hatırlatarak geri kalan askerliğini kendisinin yapmak istediğini aktardı.

Oğluyla şehit düşmeden 2 gün önce telefonla görüştüğünü hatırlatan acılı baba Bolat, oğlunun telefonda "Baba ben 2 aya kadar geliyorum. Annem bana bir kız bulsun" dediğini gözyaşları içinde anlattı.

Şehidin cenazesi çarşamba günü Hassa devlet Hastanesi morgundan alınarak Ardıçlı beldesinde Mevlana Camisi'nde kılınacak öğle namazı sonrası toprağa verilecek.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber