Banka soymaya kalkışan mühendise tahliye yok

Kaynak : Milliyet
Haber Giriş : 14 Ağustos 2008 12:57, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Teslime TOSUN/ANTALYA,

ANTALYA'da geçen 3 Mart'ta bir bankanın Akdeniz Şubesi'ni kurusıkıdan bozma tabanca ile soymak isterken güvenlik görevlisi Bülent Evci tarafından vurularak etkisiz hale getirilen Ziraat Mühendisi Rahmi Demirarslan'ın tahliye talebi reddedildi.

Antalya 2'nci Ağır Ceza Mahkemesi'nde 18 yıl hapis cezası istemiyle yargılanan Rahmi Demirarslan'ın avukatı Binnur Türkoğlu, müvekkilinin tahliyesini istedi. Avukat Türkoğlu, müvekkilinin son anda pişman olup kapıdan çıkmaya çalışırken güvenlik görevlisi tarafından vurulduğunu belirterek, etkin pişmanlık olarak değerlendirilip tahliye kararı verilmesini talep etti. Mahkeme heyeti ise bu talebi reddederek, duruşmayı erteledi.

65 bin YTL tutarında borcu olduğu belirlenen Demirarslan'ın soygun girişiminden önce özel bir hastanede bir süre psikolojik tedavi de gördüğü belirtildi.

CEBİNDEN İCRA EVRAKI ÇIKMIŞTI

Özel bir şirkette Ziraat Mühendisi olarak çalışan ve eşi D. Demiraslan ile birlikte seracılık yapan Rahmi Demiraslan, 3 Mart günü saat 11.30 sıralarında banka şubesine girerek soygun yapmaya kalkışmış, güvenlik görevlisi Bülent Evci'nin ateş etmesi sonucu yaralanmıştı. Demirarslan'ın cebinden 200 YTL'lik telefon, 58 YTL'lik elektrik ve 33 YTL'lik su faturası ile icra takip evrakları çıkmıştı.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber