Başbakan'ın talimatıyla şehit polisin kardeşine iş

Kaynak : Hürriyet
Haber Giriş : 26 Ağustos 2008 15:47, Son Güncelleme : 27 Mart 2018 00:42

Muhammet KAÇAR/RİZE, (DHA)

ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Nedim Çalık'ın kardeşi Murat Çalık, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatıyla Rize Belediyesi'nde işe alındı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Rize ziyareti sırasında ABD'nin İstanbul Başkonsolosluğu'na düzenlenen saldırıda şehit olan polis memuru Nedim Çalık'ın evine gitti. Aile ile görüşen Başbakan Erdoğan'ın, aileye para yardımında bulunduğu ve beraberindeki Rize Belediye Başkanı Halil Bakırcı'ya da ailenin her sorunu ile yakından ilgilenilmesi talimatı verdiği öğrenildi.

Başbakan'ın talimatıyla şehit polis Nedim Çalık'ın kardeşi Murat Çalık'ın Rize Belediyesi'nde işe alındığını belirten Belediye Başkanı Halil Bakırcı, ?Belediyemiz bünyesindeki RİBELSAN şirketinde işe başladı. Başbakanımız maaşının biraz yüksek olmasını da istedi. Ayrıca ikramiyelerden de yararlanacak. Şehidin diğer kardeşi de farklı bir kamu kuruluşunda işe alınacak. Aile ile eskiden beri tanışırız. Sorunları ile yakından ilgileniyoruz ancak Başbakanımız da aile ile daha yakından ilgilenmemizi istedi? dedi.

Şehit Polis Nedim Çalık'ın 3 erkek, 2 kız kardeşi bulunuyor.

Bu Habere Tepkiniz

Sonraki Haber